KENAPA PRODUK SHAKLEE LEBIH MUDAH DARIPADA BUAT PRODUK SENDIRI

Tuesday, August 15, 2017


Sebelum kenal Shaklee ada jugak amalkan minum-minum jamu buat sendiri ni. Macam nak bagi rahim tak kembang, dok amalkan minum air rebusan manjakani. Kadang-kadang halia tambah serai dengan ibu kunyit. Tapi nak membuatnya agak leceh sikit la.

Nak kena cari bahan-bahan basah walaupun benda tu ada je kat dapur. Tapi melambangkan Feni ni jenis masak hari cuti aje. Benda tu memang jarang ada la. Kalau ada pun kena pergi beli cukup-cukup untuk memasak. Beli lebih last-last kering dalam peti.

Maklum sajalah orang perempuan ni kalau tak jaga dalaman boleh jadi macam-macam masalah. Rahim kembang, ari-ari nak jatuh, tombong, dan keputihan. Paling tak best bilakena penyakit macam-macam.

Lepas bersalin Adik Rayyan, mula cari milk booster sebab susu badan memang drop sangat. Google-google cuba lah Alfalfa. Lepas tu add on pulak ESP kemudian vitamin C, dan beberapa produk lagi.

Tak sangka lepas tu masalah keputihan melampau yang pernah dok alami sebelum ni dah takde. Kalau ada pun tak teruk macam dulu-dulu. Jadi sekarang ni dok amalkan suplemen jela sebab senang. Buka botol ambil tablet, telan dengan air suam. Siap! Tak payah nak susah-susah pergi pasal cari bahan basah, nak rebus, nak tunggu sejuk baru boleh minum.

Best kan ? Shaklee memudahkan hidupku.

Kontek Feni untuk buat pesanan produk Shaklee +601115672780

#gempakbintang

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.