KEBAIKAN OMEGA GUARD UNTUK KURUS

Monday, September 11, 2017
Sejak masuk umur 30-an ni rasa badan macam naik mendadak. Nak turunkan berat badan punyalah susah. Dah cuba macam-macam cara nak kembalikan bentuk badan asal. Terasa teruk sangat badan ni bila badan naik. Nak buat kerja pun rasa letih dan cepat penat.

Sehingga satu hari memang terasa nak cuba amalkan Omega Guard dengan konsisten.


Alhamdulillah setelah konsisten mengamalkan Omega Guard sehingga habil beberapa botol. Hasilnya memang sangat-sangat berpuas hati.

Bagaimana Omega Guard Shaklee ini bertindak sehingga kita boleh kurus?

Sebenarnya, kandungan asid lemak omega 3 yang terdapat di dalam Omega Guard Shaklee yang membantu kita kurus. Asid lemak omega 3 ini bertindak membantu meningkatkan paras hormon leptin di dalam badan. Hormon leptin ini adalah hormon yang membantu mengawal selera makan dan metabolisma badan kita.

Analoginya begini, apabila asid lemak omega 3 meningkatkan hormon leptin, selera makan kita akan berkurang. Apabila selera makan berkurang, berat badan mula menurun dan secara tidak langsung, kita akan kurus.

Dari segi aspek metabolisma badan pula, apabila hormon leptin meningkat, metabolisma badan turut meningkat, lemak - lemak akan cepat dibakar dan seterusnya, berat badan mula menurun akibat lemak - lemak yang tidak diperlukan ini telah dibakar.


Untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat amalkan bersama dengan Lecithin.
#2 TESTIMONI OMEGA GUARD UNTUK KURUSBerminat untuk mendapatkan Omega Guard ini dan ingin mengetahui info lanjut bolehlah menghubungi Feni.

Safeni Feni
SID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp:+601115672780
Email: feni8683@gmail.com
No comments:

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.