KEBAIKAN CHEWABLE-C PLUS UNTUK KESIHATAN


Hari ni hari yang bertuah sebab Chewable-C Plus telah kembali ke dalam pasaran Malaysia setelah kehabisan stok sekian lamanya. Jadi hari ni Kak Feni nak share tentang kebaikan CHEWABLE-C PLUS ini dengan semua supaya semua orang boleh nikmati kebaikannya. 

Ianya sangat bagus untuk diberikan kepada kanak-kanak sebab ianya sangat sesuai dijadikan gula-gula masam. Menjadi kesukaan kanak-kanak kerana membantu dalam meningkatkan tahap kesihatan anak. Vitamin  C sangat terkenal dengan "immune booster" untuk meningkatkan daya tahan diri dari diserang penyakit berjangkit seperti selsema, demam, batuk dan juga virus yang sedang menular sekarang ni HFMD.

Ia telah diperbaharui dengan formula yang lebih baik untuk meningkatkan tahap kesihatan.
CHEWABLE-C PLUS ini bukan sahaja sesuai untuk kanak-kanak malah orang dewasa juga boleh mengamalkannya. Rasanya yang masam-masam manis sesuai juga untuk ibu-ibu hamil untuk mengelakkan rasa loya ketika hamil (morning sickness).Untuk mendapatkan suplemen CHEWABLE-C PLUS atau produk Shaklee yang lain boleh hubungi Kak Feni.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com

No comments:

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.