Bacaan Tekanan Darah Yang Selamat

Tuesday, March 06, 2018
Hari ni buat test tekanan darah di pejabat. Kesnya begini, bila bos bawak benda yang cek tekanan darah ke pejabat. Makanya hari ini kami jadi nurse dan doktor.

Macam mana nak tengok bacaan tekanan darah yang betul ?




Tadi masa cek tekanan darah Feni 120/60 jadi maknanya tekanan darah yang bawah tu agak rendah. Yang atas agak bagus. Alhamdulillah.

Masalah bila selalu kena tekanan darah rendah ni. Kepala rasa memutar dan pening je. Nak-nak pulak bila naik lif, rasa macam nak pitam je. Dulu ingat kalau pening-pening ni mengandung rupanya tekanan darah rendah. 

Bila kurang darah ni, ramai orang nasihatkan supaya makan macam-macam seperti hati lembu, hati ayam, kerang dll. Masalahnya nak makan selalu benda-benda dalaman ni memang tak lalu juga.

Sejak kenal Vitalea Shaklee tahun 2015, masalah darah rendah beransur pulih. Bila makan keadaan okey. Bila agak culas nak makan, masalah pening-pening akan kembali. So, lepas ni memang kena konsisten dengan vitalea ni.


Kebaikan Vitalea Shaklee boleh rujuk sini.

Selepas Feni amalkan Vitalea ni, kesan dia memang berbeza dengan dulu. Kalau dulu memang cepat penat dan letih. Rasa nak baring je. Tenaga pun banyak untuk menghadapi kehidupan harian.

Untuk order Vitalea boleh kontek Feni.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com






No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.