Road To 20K

Friday, April 26, 2019

Ewah. Entri santai hari ni. Dah nak balik baru dapt idea. Dok menung jer dari tadi. Hahaha. Road to 20K. InshaAllah dengan izin Allah. Bismilllahirahmanirahim.

Semoga berjaya Kak Feni. Kalau kau tak support dan sokong diri kau sendiri, tak ada siapa yang boleh tolong. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Hahaha banyak benor tabung nye. Kadang-kadang nak makan pun berkira tapi alhamdulillah rezeki tu tetap ada.

Yang penting inshaAllah cash 20K akan tercapai. Semoga Allah permudahkan. Ya Allah ya mujib. 

#kakfenistory.

2 comments:

  1. Aamiin..aamiin..aamiin.InshaAllah.

    ReplyDelete
  2. Semangat kena kuat nak menyimpan. saya selalu fail bab menabung ni. tp tabung kecemasan tetap kena ada.

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.