PRODUK SKINCARE TERBARU SHAKLEE

Thursday, October 26, 2017
Sungguh teruja bila tau tak lama lagi Shaklee akan keluarkan produk Skincare yang lebih baik dan lebih bagus. Kalau sebelum sudah bagus yang akan datang nanti mesti lebih baik.

Produk NutriWhite dan Enfuselle dan habis stok dan tiada lagi di Malaysia. Kalau ada pun yang stok sendiri.


Jom tengok video. 


Tak sabar nak tunggu produk ni masuk Malaysia. Mungkin bulan depan atau bulan 12 atau bulan 1 tahun depan. Mak Jemah belum dapat info lagi. Tapi yang pastinya Mak Jemah memang tak sabar nak cuba dia punya BB cream. Kalau sekarang kulit muka dah nampak better and better. Lepas pakai BB cream mesti lagi better kan.

Ini rupa BB Creamnya.

Maklumlah bila dah semakin meningkat umur ni. Bab-bab nak jaga kesihatan dan kecantikan memang kena jaga. Rasa beruntung pulak bila amalkan produk Shaklee ni. Secara tak langsung boleh buat duit tambahan serta menjaga kesihatan diri.

Eh eh silap pulak. Bukan diri je tau. The whole family pun rasa best sangat produk Shaklee ni. Anak-anak memang amalkan MealShake & Omega sebagai suplemen harian diorang. 

Okeylah nanti masuk je Shaklee Youth Skincare ni terus Mak Jemah war-warkan di blog mahupun fb. Jangan risau mesti riuh rendah gen-geng Shaklee dok promot sebab excited.

Nak cantik, gebu gebas jangan malu nak kontek Feni ya ?

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.