Sembelit - Salah Satu Tanda Badan Banyak Toksin

Monday, July 29, 2019
SEMBELIT merupakan salah satu tanda badan banyak toksin. Bila banyak toksin dalam badan, mulalah prestasi kerja dan juga kesihatan menurun. Antara kesan buruk disebabkan oleh masalah sembelit ialah badan banyak angin, banyak jerawat tumbuh, mengantuk, selera makan bertambah dan sebagainya.

Antara Punca Badan berToksin ialah udara, air, makanan, gaya hidup dan juga badan kita sendiri.

Alhamdulillah hari ni closed order SET SEMBELIT untuk customer tersayang. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik.Kenapa orang tetap pilih Shaklee ?

Shaklee ini istimewa sebab diuji secara klinikal untuk kebaikan tahap maksimum. Setiap produk yang dihasilkan diuji secara klinikal untuk membantu dalam meningkatkan tahap kesihatan. Orang kata bukan produk timbang kilo yang banyak dijual di pasaran.


Ramai yang pilih Shaklee sebab produknya yang terbukti berkesan untuk membantu masalah kesihatan. 


Antara produk Shaklee yang membantu masalah sembelit ialah Alfalfa, Lecithin dan juga Herb-lax. Alfalfa dan lecithin boleh diamalkan setiap hari manakala herba-lax 2 ke 3 kali seminggu. Untuk info lanjut boleh hubungi Kak Feni.


Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com


2 comments:

  1. Bahaya sembelit..boleh buasir kan Kak Feni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau buasir lagi teruk tu PC. Ambil masa pulak nak baik.

      Delete

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.