FEEDBACK CUSTOMER YANG MENGAMALKAN SET KESIHATAN LELAKI

Tuesday, June 25, 2019
Alhamdulillah Kak Feni dapat feedback menarik lagi kali ni. Kisahnya 2 minggu sudah Tuan ni dia nak ambik suplemen untuk lelaki. Maklumlah bila umur dah meningkat ni kalau tak jaga memang tak fit lah badan.

Dia mengambil SET KESIHATAN LELAKI iaitu Omega Guard, Vitamin E dan juga Zink Plus. Dia add on Vitalea untuk tambah tenaga. Orang lelaki ni bukan tak sayangkan diri tapi kurang ambil berat. Bila dah tau memang sangat pentingkan kesihatan kalah orang perempuan.


Jangan tak tahu, orang lelaki zaman sekarang pun dah celik ilmu tentang kesihatan. Maklumlah untuk nampak lebih fit dah lebih sihat. Nak bersama dengan orang-orang tersayang lebih lama.

Masalah kesihatan ni, kalau boleh cegah kita cegah dari awal. Kalau dah sakit nak mengubati memang mengambil masa.

SET KESIHATAN LELAKI




Bila dah sihat dan bermotivasi secara tak langsung, rupa paras pun akan jadi lebih segak dan berseri. Jadi untuk lelaki yang ingin nampak segak bergaya, bolehlah cuba amalkan SUPLEMEN UNTUK KESIHATAN LELAKI ini.

Berminat boleh hubungi Kak Feni.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com

3 comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.