TESTIMONI OMEGA GUARD SHAKLEE UNTUK HIDUP LEBIH SIHAT DAN NAMPAK MUDA

Tuesday, June 11, 2019
Alhamdulillah hari ni Kak Feni nak share dengan korang tentang suplemen minyak ikan yang sangat baik untuk kesihatan. Minyak ikan Omega Guard ni adalah minyak ikan terbaik dunia yang dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi dan bebas bahan kimia berbahaya. TESTIMONI OMEGA GUARD YANG TERBUKTI MEMBANTU DALAM MASALAH KESIHATAN
Omega Guard ni boleh diamalkan oleh semua golongan termasuk untuk ibu hamil dan menyusu. Khasiatnya disalurkan melalui susu ibu untuk bayi. Untuk kanak-kanak pula seeloknya diberi ketika umur 4 tahun ke atas. Untuk yang masih bawah umur boleh juga amalkan namun hendaklah bertemu dan mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

Boleh rujuk KEBAIKAN OMEGA GUARD SHAKLEE untuk info lanjut berkenaan manfaatnya.
Promosi Bulan Jun ni memang best dan menarik untuk mereka yang sukakan minyak ikan sebab beli 3 botol Omega Guard dapat diskaun sebanyak 5%. Untuk lebih jimat boleh terus join ahli dengan Kak Feni. Dapat jimat berganda-ganda.


Untuk yang berminat untuk mendapatkan OMEGA GUARD SHAKLEE ni boleh hubungi Kak Feni.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com

No comments:

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.