Jom Jana Pendapatan Hanya Dengan Membaca - Cashzine

Alhamdulillah Kak Feni baru jer redeem RM1 dengan Cashzine ni sebab agak kurang yakin pada mulanya. Eh betul ke idak apps ni. Biasalah manusia kann ? Sentiasa ragu-ragu namun setelah cuba, memang dapat dan patut share dengan orang lain.


DAPAT DUIT SANTAI-SANTAI


Membaca tu kan amalan mulia, jadi apa kata sambil membaca artikel yang ada di CASHZINE ni, kita dapat collct duit.



Caranya mudah saja.


1)korang install je apps cashzine dkt playstore.
2)sign up macam biasa! Part ni senang je.
3)masokkan code so that korang boleh dapat 800 coins tau! Bnyak gila!..ni code untuk korang masokkan:1499796
Jangan lupa guna code ni sbab nk dpat bnyak coins.
4)baca ap2 articles,scroll sampai bulatan coin penuh and repeat..
Senang je kan??!..... yang penting, tidak perlukan modal langsung uols

Nak download CASHZINE mudah je di apps PLAYSTORE untuk android.



Ni adalah contoh untuk withdraw duit. Pilih Bank, masukkan no akaun dan nama untuk nombor akaun tersebut. Mudah sangat.


Semalam Kak Feni semak guna maybank2u duit dah masuk. Haha walau hanya RM1 sahaja, siapa nak bagi khen ??

Jom korang cepat-cepat install dan jangan lupa masukkan code referral : 1499796 untuk dapatkan 800 coins. Best best best ! Jom ajak kawan-kawan yang lain untuk dapat pendapatan sama macam kita.


2 Comments

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !