Rezeki Bisnes Online Hari Ni


Fuh bila dah sibuk dengan kerja hakiki ni memang tak cukup tangan nak buat semua kerja dalam satu masa. Nak-nak pulak kita ni wanita, isteri, ibu, anak, adik dan semua-semualah. Nak cerita satu-satu sampai lusa pun tak habis.

Okeylah antara benda yang paling best dan seronok dengan bisnes Online yang Kak Feni buat ialah Bisnes Shaklee. Rezeki alhamdulillah tak pernah putus. Walaupun ramai juga yang cakap bisnes ni susah dan payah. Bagi Kak Feni ikut suka koranglah. Bagi Kak Feni alhamdulillah so far tak membebankan dan Kak Feni pun suka consume suplemen dari Shaklee.

Benda paling penting yang Kak Feni sangat-sangat ambil berat adalah ianya mesti HALAL dan selamat untuk digunakan/ diamalkan. Bukan apa benda nak masuk dalam badan kita ni jangan buat main. Kadang-kadang kita tak tahu pun bahan apa yang orang masukkan untuk jadikan ia berkesan.



Sijil Halal untuk produk Shaklee. 


4 Comments

  1. Alhamdulilla.Rezeki bila diusahakan bersungguh-sungguh inshaAllah ada.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki.. yg penting usaha ..kan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann. Alhamdulillah rezeki tak pernah kurang

      Delete

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !