SET KURUS BUDGET SHAKLEE

Minggu lepas Kak Feni ada share pasal SET TAMBAH BERAT BADAN SHAKLEE. Jangan tak tahu, walaupun ramai yang nak kurus, nak sihat dan nak dapatkan berat badan yang ideal masih ramai yang berusaha untuk tambah berat badan agar lebih sihat sebab tu kita kena cukupkan nutrisi harian kita agar hidup lebih sihat dan ceria.

Kali ni Kak Feni share pula pasal SET KURUS BUDGET SHAKLEE yang boleh dicuba untuk mendapatkan berat badan yang ideal.



Hari ni termasuklah Kak Feni sedang berusaha menurunkan berat badan supaya berada dalam paras normal. BMI Kak Feni hari ni dah mencecah tahap Over Weight dah sebab berat dan tinggi tak seimabng. Jadi untuk menurunkan berat badan Kak Feni kena buat sesuatu secara semulajadi. Pernah juga cuba produk-produk kurus yang banyak di pasaran tapi mungkin tak sesuai dan serasi dengan badan. Kak Feni berpatah balik kepada Alfalfa dan Lecithin Shaklee.


Kebaikan Alfalfa Untuk Kurus


✿ Menyuburkan sistem pencernaan, rangka, kelenjar dan kencing.
✿ Pembersihan darah, hati dan usus.
✿ Mengurangkan paras kolesterol.
✿ Ianya sesuai untuk proses detox dan mencuci darah dalam badan.
✿ Bila badan dah bersih dari toksin secara tak langsung badan menjadi lebih kurus dan langsing.
✿ Alfalfa juga sangat bagus untuk mencantikkan kulit.

Boleh Rujuk : TESTIMONI ALFALFA untuk maklumat lanjut.


Kebaikan Lecithin Untuk Kurus


✿ Lecithin membantu memecahkan lemak terutama kolestrol jahat yang terdapat dalam pembuluh darah.
✿ Lecithin sangat penting dalam proses penghadaman. Ia juga berfungsi sebagai agen pembakar lemak untuk proses perlangsingan yang berkesan.
✿ Lecithin diperlukan untuk mengaktifkan metabolisma sel dan melambatkan proses penuaan.
✿ Lecithin membantu proses pembuangan toksin dalam badan dan bertindak sebagai pelembut najis.

Boleh Rujuk : TESTIMONI LECITHIN untuk maklumat lanjut.

Dalam banyak-banyak produk Shaklee untuk kurus, SET KURUS BUDGET SHAKLEE sentiasa menjadi pilihan kerana ianya adalah mampu milik dan sangat berkesan. Sebotol Alfalfa (S) dan sebotol Lecithin boleh tahan sebulan untuk yang konsisten dan betul-betul amalkannya.

Manakala untuk lebih jimat boleh ambil Alfalfa botol besar sebab lebih jimat berbanding ambil botol kecil. 

Banyak testimoni yang menunjukkan kesan yang positif terhadap diri masing-masing. Kalau kita tak cuba kita tak tahu hasilnya. Namun pilihlah yang selamat dan semulajadi. Shaklee menawarkan produk yang selamat untuk diamalkan.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com



4 Comments

  1. Ada kwn kat opis nak sgt tambah berat badan.. hihi .. nti nak
    Cadangkan set ni lah..:)

    ReplyDelete
  2. wahh bagus gak ni kan :) singgah malam ke sini :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !