Assalamualaikum

Tuesday, November 07, 2017
Hari ni run tulis set-set suplemen dalam Blog Safeni Feni. Hajatnya nak tulis sampai 200 entry bulan ni sebab nak kejar target 500 entry bagi tahun 2017. Alhamdulillah so far dah berjaya tulis sampai 264 hingga petang ni. Tinggal 2 bulan je lagi nak capai misi 500 entry. Hoyehhh. Berjayakah Mak Jemah ? InshaAllah pasti berjaya.

Dah set target siap-siap dah berapa entry nak tulis.


Doa yang baik-baik. Buat yang baik-baik inshaAllah hasilnya baik-baik saja. 

Walaupun hati ni macam berduka lara hari ni tapi still cuba untuk tidak menunjukkannya. I'm a strong girl. Terima kasihlah sebab buat Mak Jemah sedih hari ni. Post Fb kena spam. Di kick keluar dari group. Rasa nak berduka lara juga laaa sebab Mak Jemah ni manusia biasa juga. Ada hati ada perasaan.

Kadang-kadang lelah dengan sandiwara dunia. Namun mungkin ini adalah dugaan untuk Mak Jemah. Tak pe, Tuhan aku redha andai ini dugaan Mu. Semoga lepas duka ni. Kau berikan rahmat yang lebih baik untuk Mak Jemah. 

Hidup ini bukan tentang aku saja. Banyak hati nak jaga. Namun ingatlah juga sebab aku pun manusia. Adakalanya aku juga tak kuat dan mungkin lelah. 

Maafkanlah aku andai aku yang bersalah. Terima kasih untuk semuanya.

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.