KEPUTIHAN MELAMPAU BOLEH BUAT HUBUNGAN SUAMI ISTERI DINGIN


Bila sebut pasal keputihan mesti ramai yang berasa sangat geli dan gelisah. Keputihan ni bukan sahaja untuk wanita yang telah berkahwin malah anak dara juga mengalaminya. 

Keputihan yang melampau sehingga mengeluarkan bau busuk agak kurang menyenangkan terutamanya ketika bersama suami. Kadang-kadang suami ni taknak cerita sebab nak jaga hati isteri. Lama-lama hubungan intim semakin dingin disebabkan oleh keputihan yang melampau.

Keputihan ini biasanya terjadi apabila wanita itu sedang dalam keadaan stress, penat atau tidak jaga makan. Banyak faktor kenapa keputihan terjadi. Keputihan yang teruk seperti keluar cecair yang berwarna kekuningan dan menyebabkan kegatalan.

Penjagaan alat sulit wanita memang sangat diperlukan. Bersihkan dan keringkan dengan menggunakan tisu atau tuala bersih sangat membantu untuk mengelakkan perkembangan bakteria di alat sulit. Pakai seluar dalam yang bersifat menyerap peluh dengan baik jenis cotton juga membantu. Elakkan menggunakan sebarang pencuci yang mengandungi bahan kimia di alat sulit.

Antara suplemen yang membantu dalam masalah keputihan ialah Alfalfa Complex. Alfalfa adalah herba yang membantu mengurangkan masalah keputihan wanita.Antara kelebihan lain Alfalfa ni ialah membantu dalam mendapatkan bentuk badan yang ideal. Lagi kelebihan boleh rujuk sini.

Sekiranya ada yang berminat untuk mendapatkan Alfalfa dan produk Shaklee jangan malu untuk kontek Feni.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com

0 Comments