DAPATKAN FREE SAMPLE SUSU FRISO GOLD

Friday, November 17, 2017
Dua hari lepas balik kerja dapat satu parcel. Buka-buka tengok ada 3 sachet susu FRISO GOLD dan voucher RM15 untuk belian susu Friso Gold di outlet yang terpilih. Feni share di ig dan fb. Tak ingat dah bila signup benda ni. Alhamdulillah dapat free siapa nak bagi kan ?



Jadi untuk ibu-ibu yang ingin cuba atau nak dapatkan sample susu Friso Gold secara percuma bolehlah signup DISINI.

Boleh bagi dekat Adik Rayyan supaya lebih sihat dan bijak. Adik Rayyan ni jenis tak suka minum susu bancuh-bancuh ni. Dia lebih suka susu ummi dia. Dah 3 tahun pun masih menyusu badan. Ummi tak tahulah nak buat macam mana. InshaAllah lepas umur adik 3 tahun bulan 12 ni, Ummi akan slow-slow stopkan.


Ummi sayang Adik sampai syuga. Semoga jadi anak yang soleh. 


No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.