TAK KENAL MAKA TAK CINTA

Monday, April 16, 2018
Assalamualaikum w.b.t.


Sebelum buat bisnes Shaklee, hanya jadi pengamal sahaja. Bila kesan yang baik terhadap diri sendiri baru rasa nak share kebaikan dengan semua orang. Nak semua orang pun dapat rasa kebaikan daripada produk yang kita amalkan.
Produk Shaklee terkenal dengan keistimewaannya iaitu :


1. SELAMAT

Dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi yang bebas bahan kimia merbahaya untuk kesihatan. Semua produknya adalah bebas bahan-bahan yang diharamkan. Tiada pewarna dan perisa atau pemanis tiruan. Setiap produk Shaklee adalah 100% selamat digunakan. Ia juga dibuktikan dengan Sains.


2. TERBUKTI

Produk Shaklee telah dibuktikan dengan beribu-ribu ujian klinikal. Sebanyak US$300 juta telah dilaburkan untuk membuat kajian serta pembangunan produk. Sebanyak 54 pingat emas olimpik telah dimenangi oleh para atlit yang diperkasa oleh Shaklee


3. BERKESAN
Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee adalah kajian perintis mengenai pengguna suplemen pemakanan jangka panjang yang menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik, berbanding mereka yang mengambil multivitamin jenama lain atau tiada multivitamin sama sekali.

Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee [Shaklee Dietary Supplement Study] adalah kajian bebas oleh University of California, Berkeley, ke atas corak penggunaan, status kesihatan dan nutrisi pengguna jangka panjang pelbagai suplemen pemakanan. Kajian rentas-silang ini telah diterbitkan dalam Nutritional Journal, jurnal saintifik ulasan-sejawat atas talian pada Oktober 24, 2007. 

Oleh yang sebab demikian saya lebih suka share tentang kebaikan produk Shaklee untuk diamalkan supaya sama-sama kekalkan kesihatan.


No comments:

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.